Skip to main content

Kies je favoriet met Foresting



Bosting zou een blockchain-gebaseerd social media platform kunnen zijn dat afwijkt van het distributiesysteem van oude sociale mediaplatforms. Het biedt een goed prijsdistributiesysteem voor gebruikers United Nations Agency Square Measure huiseigenaren van het platform. Ze leveren content via blockchain-technologieën en dragen op verschillende manieren bij aan platforms.
Het Foresting-netwerk bestaat uit de daaropvolgende op blockchain gebaseerde services:
• social media platform om te spreken en informatie te delen
• digitale bankdiensten voor deelnemers aan Foresting
• een onderzoekslaboratorium ter ondersteuning van de Foresting-community en makers van inhoud.
Elk van de 3 services is gescheiden in hun verschillende functies en rollen om te voldoen aan de kernwaarden van het foresting-netwerk.

In het Dapp-tijdperk van de derde generatie zullen we ver verwijderd zijn van de gecentraliseerde platformproblemen van bestaande sociale media, het lekken van niet-openbare informatie en misbruik van inhoud. we hebben de neiging om een ​​gloednieuw social media-systeem te produceren - blockchain SNS voor vrijheid.

Wat is FORESTING?
'FORESTING' of 'FORESTING Platform' kan een blockchain-gebaseerd social media platform zijn dat afwijkt van het distributiesysteem van oude sociale mediaplatforms. Het biedt een goed prijsdistributiesysteem voor gebruikers United Nations Agency Square Measure huiseigenaren van het platform. Ze leveren content via blockchain-technologieën en dragen op verschillende manieren bij aan platforms.

Wat is FORESTING Bank?
FORESTING Bank kan een digitale bank zijn voor makers van content en voor curatoren. De kern van het FORESTING-netwerk is dat het platformgebruikersbureau van de Verenigde Naties door deze gelddiensten wordt geleverd en ondersteund om inhoud te maken.

Wat is het FORESTING Lab?
'' FORESTING Lab '' ondersteunt communities en verkoopactiviteiten naast het platform om het FORESTING-netwerk te activeren, met name de makers van het United Nations-bureau voor inhoudsmakers meten de huiseigenaren van het FORESTING-netwerk.


BUITENLANDS NETWERK
Het FORESTING-netwerk bestaat voornamelijk uit de blockchain
1) sociale media '' BOSSEN ''
2) digitale bankdiensten voor FORESTING deelnemers '' FORESTING Bank '' en
3) '' FORESTING Lab '' ter ondersteuning van de FORESTING community en makers van inhoud. elk van de 3 afdelingen is gescheiden in hun verschillende functies en rollen om te voldoen aan de kernwaarden van het FORESTING-netwerk.

Kernopties
Soortgelijke komt op de markt te staan ​​sinds het primaire op blockchain gebaseerde sociale mediaplatform, het bloeiende debuut van Steemit. FORESTING maakt gebruik van de meest effectieve services om de juiste blockchain voor sociale netwerken te implementeren.

Gebruiksvriendelijke UX / UI
Als een blockchain-gebaseerde social-mediaservice, is het doel van FORESTING om gebruikers een eenvoudige en handige service te bieden, zoals op oude sociale mediaplatforms, terwijl ze gelijktijdig metingen en transacties van hun inhoudswaarden aanbieden. Het platform heeft als gezamenlijk doel een dienst te leveren die gebruikers intuïtief benadert, in plaats van een service die hen nodig heeft om zich te herinneren aan negatieve aspecten, zoals blockchain-technologie en cryptocurrency. Voor dit doel zullen we een service geven die is uitgerust met de meest effectieve UX / UI. daarnaast ondersteunt het platform vrijwilligersactiviteiten zoals het registreren, terugtrekken en verwijderen van berichten. Voor leveranciers van inhoud, 'Bescherming van verwijdering en personalisatie' en het verbergen van choicessquare-maatregel die wordt aangeboden voor berichten die gebruikers niet publiekelijk kunnen worden weergegeven.


Apparaatoptimalisatie
FORESTING biedt een geheel nieuw systeem dat mensenlevensstijlen en financieel gewin integreert in een onemobiele app. Dit maakt het eenvoudig voor FORESTING-gebruikers om hun content altijd en overal te delen en beïnvloeden.

FORESTING zal worden ontworpen voor de gebruikers om eenvoudig tekst, afbeeldingen en video's te delen. individuen zullen wel reacties schrijven, berichten verzenden en door geschreven accountfeeds navigeren.
De inhoud van FORESTING zal zich snel verspreiden onder het grote publiek. het is live geüpload en gedeeld en kan een nieuw aanbod zijn van sociale media zoals Facebook en Instagram, die door de jaren heen veel infectieuze agentdownloads hebben meegemaakt.

Belangrijke lessen voor sociale media
De meeste sociale media die zijn geassocieerd met de blockchain, samen met Steemit, zijn gericht op specifieke klassen zoals 'blockchain', 'ICO' en 'Cryptocurrency'.

Gezien de concentratie van specifieke klassen, en alleen met betrekking tot een miljoen gebruikers, is Steemit een extra soort community-service, in plaats van een echt social-mediaplatform zoals Facebook, YouTube en Instagram, dat iedereen meer dan een miljard gebruikers heeft.

Om een ​​echt platform voor sociale media te zijn, is FORESTING in plaats van een communityplatform gericht op de belangrijkste klassen, van stijl tot schoonheid, amusement enzovoort.

Ondersteunt alle soorten inhoud
FORESTING biedt gebruikers de meest effectieve beveiligingstechnologiesystemen die het slachtoffer zijn van victimizationblockchain. een van de belangrijkste onderdelen van blockchain-technologie is dat het geen tussenpersoon heeft. Het blok wordt in een blok verwerkt zodra het geheime schrijfproces, samen met de details van de transactie, de omtrek van transacties, en blokkeer informatie van de vorige transacties. Het gecodeerde blok bevat een volledige lijst met transacties en blokken tot op de minuut, waardoor het lijkt op een reeks.




Username Bitcointalk : AeroNimocji91

Comments