Skip to main content

Introductie Foresting


In het begin van de 20e eeuw hebben nationale crises zoals de dot-com-bubble, 9/11 en de oorlog in Afghanistan de Amerikaanse regering ertoe aangezet een laagrentebeleid af te dwingen als onderdeel van een sterk economisch stimuleringspakket. Hoewel het hoofddoel van dit initiatief was om bedrijfsinvesteringen en particuliere consumpties te creëren, veroorzaakte het enorme leningen aan huishoudens. In 2004 leidde dit tot de beëindiging van het lage rentebeleid, waardoor financiële instellingen niet in staat waren om leningen te ontvangen. Grote financiële beveiligingsbedrijven in de Verenigde Staten, zoals New Century Financials, gingen failliet. Het schandaal heeft een wereldwijde kredietcrisis veroorzaakt en de reële economie geschaad. Een van de bekendste voorbeelden van de wereldwijde financiële crisis is de ineenstorting van de investeringsbank 'Lehman Brothers' in 2008.


Een van de meest interessante gebeurtenissen is de geboorte van het post-revolutionaire systeem en de cryptocurrency, genaamd 'Bitcoin', die voor het eerst werd voorgesteld door Satoshi Nakamoto na de val van Lehman Brothers. Speculatie is alomtegenwoordig over wie SatoshI Nakamoto is, omdat zijn identiteit volledig verhuld blijft. De duidelijke boodschap die hij probeert over te brengen in zijn proefschrift, dat uit ongeveer negen pagina's bestaat, is het gebrek aan vertrouwen in het banksysteem, met name tegenover de Federal Reserve Bank (FRB) die een centrale uitgever en betrouwbare derde partij is en alle informatie beheert en beleid na het doormaken van de financiële crisis in 2008. Hij stelde een valutasysteem voor dat niet gefabriceerd kan worden en perfect transparant kan zijn zonder dat persoonlijke informatie nodig is met het doel van "substitutie" voor bestaande systemen.

Zijn boodschap bracht het sociale discours naar voren op het systeem dat iedereen de systeemdeelnemers transparant bepaalt. Zijn wil heeft zich niet alleen in het bankwezen verspreid, maar ook in de media, cultuur en samenleving. Veeleer wordt het niet bepaald door het delen en verspreiden van informatie in een eerlijkere samenleving, gecentraliseerde controle en beheer, met de betekenis van 'Decentralisatie'.

Satoshi Nakamoto ontleent de definitie van distributie uit de oude dagen van Platon. In het bijzonder vertoont zijn discussie analogieën met John Rawls 'boek' A Theory of Justice ', waarin de morele en politieke filosoof het belang van rechtvaardigheid benadrukt. Rawls betoogt dat billijkheid alleen kan bestaan ​​als de distributieprocedures eerlijk zijn.

John Rawls gaat nader in op hoe deze opmerkingen betrekking hebben op de blockchain en gebruikt de term 'eerlijke procedure' om de 'sluier van onwetendheid' te verklaren en te beweren dat de informatie asymmetrie oplost. De blockchain is een keten van blokken die wordt verspreid via openbare handelaars, die de inhoud niet kunnen wijzigen. Wat nog belangrijker is, zullen alle relevante records worden onthuld. In dit proces bestaat er geen asymmetrie tussen de twee partijen tijdens de transactie, waardoor een billijk contract kan worden gerealiseerd. Hetzelfde geldt voor de distributieprocedure. Het onderhouden van een blockchain-netwerk vereist bijvoorbeeld vrijwillige deelname van de mijnwerker (bijvoorbeeld PoW) die wordt beloond met een donatie van cryptocurrency-tokens in ruil voor hun mijnactiviteiten. Dit is in overeenstemming met de claim van Rawls voor de distributie van capaciteiten op basis van procedurele definities.


Waarde model
Het oorspronkelijke FORESTING-systeem is gebouwd op het Ethereum-netwerk. Naarmate het project vordert, worden 24 miljard PTON-tokens geruild met de mPTON-munten (tentatieve naam) met een verhouding van 1: 1 na de start van mainnet. FORESTING Bank- en PTON-kredieten, een kredietevaluatiestandaard gebaseerd op platformbijdragen die verband houden met het creëren en beheren van inhoud, zullen Token Economy bedienen.

Voorafgaand aan de FORESTING mainnet-lancering, worden de beloningen voor levering van inhoud tot het bètatesten en de werking van het superknooppunt beheerd via de PTON-tokenbetaling toegewezen aan de beloningspool in tokenverdeling. Daarnaast voert FORESTING projecten sneller, efficiënter en eerlijker uit via het bestuursprogramma dat de deelname van derden stimuleert. In dit opzicht is het waardemodel dat in deze sector moet worden behandeld, een evaluatiemodel voor de FORESTING netwerkmaannetlancering.

PTON-gebruik
PTON is een munt gebruikt in FORESTING. De marktwaarde van PTON bepaalt de waarde van de beloningspool voor de deelnemers die bijdragen aan FORESTING. In tegenstelling tot traditionele mijnbouwmethoden, wordt PTON gecreëerd door de bijdrage van deelnemers aan FORESTING. PTON garandeert dat mensen die bijdragen aan FORESTING profiteren van de app.

PTON Economy
Er zijn veel voorbeelden van het idee van gedecentraliseerd digitaal geld voor de faam van Bitcoin, maar Digicash (1992), Cybercach (1994), e-Gold (1996) zijn enkele voorbeelden. Maar Bitcoin is het eerste onderwerp dat geen macht heeft en tegelijkertijd een systeem creëert dat alle deelnemers kunnen vertrouwen.

Bitcoin verschilt van de vorige technologie omdat het systeem niet alleen computertechnologie en cryptografische factoren heeft opgenomen, maar ook economische factoren die het gedrag van deelnemers beïnvloeden. Tot die tijd moest, ongeacht de technologie die op het systeem werd toegepast, iemand binnen het netwerk regels en orde handhaven met verantwoordelijkheid en autoriteit. Bitcoin heeft echter een 'incentive-structuur' gecreëerd om deze regels en orders te vervangen door protocollen en tegelijkertijd protocolregels te volgen. Bitcoin-netwerken moeten een goede structuur hebben om de deelnemers te laten profiteren. Een groot aantal mensen over de hele wereld bedenkt nieuwe diensten die blockchain gebruiken, zoals Bitcoins, die moeten worden uitgerust met interne diensten en een economisch systeem dat is afgestemd op hun behoeften. In de PTON Economy kunt u eenvoudig een economisch systeem ontwerpen dat bovenop elke door u gemaakte DApp wordt uitgevoerd.


Technische architectuur
FORESTING bestaat uit vijf hoofdlagen. De onderste laag bestaat uit de Blockchain Toolkit voor het aanbieden van elementaire blockchain-services zoals blokindelingen, algoritmen, netwerken, databases, gebruikers en machtigingsbeheerdiensten. De Blockchain Toolkit maakt snelle, efficiënte verwerking van meerdere transacties mogelijk, waardoor gebruikers een hoge beschikbaarheid en lage latentie kunnen verwachten.
FORESTING Core is de laag die verantwoordelijk is voor belangrijke bedrijfslogica-implementaties, accountrechtenbeheer, algoritmes voor beloningsverdeling, communityplatforms en advertentiesystemen.

De Universal Application Programming Interface (UAPI) biedt externe ontwikkelaars API's voor het maken van content, evaluatie en gebruikersbeheer, zodat ze hun eigen ontwikkelingslagen kunnen maken op elk platform met ontwikkelingsmogelijkheden.

Software Development Kit (SDK), plug-ins, voorbeeldtoepassingen en ontwikkelingsdocumenten ondersteunen ontwikkelaars en gebruikers die een eigen inhoudplatform willen bouwen. In het bijzonder kunnen gebruikers het FORESTING-netwerk rechtstreeks op forums, blogs en CMS integreren met behulp van een set plug-ins.

Het contentplatform dat is gebaseerd op het FORESTING-netwerk staat bovenaan. Alle soorten inhoudsindelingen, zoals tekst, afbeeldingen, audio, video en live-uitzendingen, kunnen worden voorzien van een inhoudsgericht incentiveplatform dat wordt ondersteund door het FORESTING-netwerk.




Username Bitcointalk : AeroNimocji91

Comments